Jeg har altid sprunget over, hvor gærdet er lavest, når det gælder satser til mine kor. Det vil sige, i stedet for at bruge timer på biblioteket eller prøve at presse et udgivet arrangement ned over mine sangere, foretrækker jeg selv at arrangere. Dels er der meget øvearbejde sparet ved at bruge et arrangement, jeg ved, fungerer til netop det kor, jeg skriver til; dels er det en enorm tilfredsstillelse at have et outlet for én af mine kreative sider. Med min nørdede indstilling til tingene ligger det lige for at lade andre få glæde af mine overvejelser og de systematikker, jeg når frem til, og jeg skriver en del arrangementer på bestilling til andre kor. Desuden underviser jeg både solo og hold i disciplinen.

Er du på udkig efter et arrangement til dit kor? Mine arrangementer koster mellem 800,- og 3200,- alt efter sværhedsgrad og ret til eksklusivt brug – for de penge får man en prof sats på node + evt. midi eller anden audio. Skulle arrangementet ikke leve op til forventningerne, laver jeg det om, til kunden er tilfreds eller giver pengene retur.

 

Ét af de kor, jeg har arrangeret jævnligt til, er Koret Zenit – her kan du høre dem synge mit arrangement af Space Oddity

 

I 2016 var jeg én af vinderne af konkurrencen Syngkomponisten med sangen “Hvis du forlader mig”. Satsen er til fri afbenyttelse og kan findes både som lyd og node her:

http://syng.dk/syngkomponisten-2016-foerste-udgivelse/

Teksten er en omskrivning af Kristen Bjørnkjærs kendte digt fra 1974, så den passer ind i musikkens pop-form. Jeg er ikke den første, der er blevet inspireret af det oprigtigt smertefulde digt fra før, det blev kliché at udpensle kærestesorger, men det er første gang, digtet er sat i kormusik.

Har du brug for en forenklet version, så kontakt mig :)