Kor

Mandag

Hver uge starter med et brag, når jeg mandag aften har den udsøgte fornøjelse at lede knap 20 søde og dygtige damer i Snap Out Of It i biologilokalet på Laursens Realskole. Det er verdens bedste måde at komme godt i gang på. I år har vi fået et skønt samarbejde op at køre med koret i Sølystgades Beboerhus, så hver første mandag i måneden skifter vi øvelokale og holder åben prøve 19.15-21 for alle interesserede. Kig forbi, hvis du har lyst – det koster en flad 50-er 🙂

Tirsdag

Denne dag er Musikskolen Lauras korraketdag med en flok børn og unge, som gør mig så stolt og glad. I 2010 oprettede jeg det første af de tre kor i korskolen, Korimba (rytmisk børnekor), og siden kom først Oh Yeah (rytmisk teenkor) og året efter Koritmo (rytmikkor) til. Her synger vi sange med rytme, og det er rigtig ofte muligt at opleve korene sammen eller hver for sig, fx. til Musikskolen Lauras halvårlige koncerter. Hold øje med musikskolens facebookside, hvis du er interesseret, eller find os på musikskolenlaura.dk.

“Tirsdag er den bedste dag” er en sang, jeg har skrevet sammen med børnene i Korimba for nogle år siden – dengang hed den “Mandag er den bedste dag”. Nogle af dem synger nu i Oh Yeah 🙂 Vi synger både egne kompositioner og en god blanding af danske og udenlandske sange. Er du interesseret i at bruge nogle af vores sange, så skriv til mig.

Onsdag

En ganske kort cykeltur fra, hvor jeg bor, ligger Mollerup Golfklub, som har et dejligt kor. Dem er jeg så heldig at have overtaget i efteråret 2021, og jeg øver mig i at lave golfreferencer så ofte som muligt i løbet af de fem kvarter, vi synger. Det er dog ikke et krav at spille golf for at synge i koret, og der er plads til flere.

Torsdag

I efteråret 2018 blev jeg kontaktet af en lille gruppe ildsjæle, som savnede et ambitiøst, rytmisk voksenkor. I løbet af det næste lille år fik vi samlet nok til at starte det, der kom til at hedde Voicing. På trods af Coronaens indtog, lige da korets udvikling tog fart, er vi nået rigtig langt og kan bryste os af en god bunke velmodtagede koncerter, ligesom vores julekalender er helt fyldt op. Her er et sammenklip fra dette års festuge, hvor vi havde den dejlige oplevelse at synge på Salling Rooftop i forbindelse med Stemmer Bygger Bro:

Fredag 

Og når så ugen så småt glider over i weekend, fejrer jeg det ved at synge sammen med mine bedsteste venner, Andrea og Merete, i trioen La Loba. Lige da vi var ved at være klar til at komme ud med vores musik i starten af 2020, hvad tror I så, der skete? Nuvel, som den lille bitte forsamling, vi er, har vi haft bedre muligheder for at mødes end de større kor, og selv da landet igen igen lukkede ned med kort varsel i december 2021, fandt vi og vores booker, Musicbox, ud af, at med vores størrelse kunne det godt lade sig gøre at holde fast i koncertdatoen på Luciadag for Telenors medarbejdere – vi blev bare livestreamet ud i stuerne i stedet for, at de kom på arbejde. Vi fik lov at bruge en sjat af streamingen:

Hyr os – vi kan alt 😉