Kor

Mandag

Hver uge starter med et brag, når jeg mandag eftermiddag har den udsøgte fornøjelse at lede ca 25 unge sangere i Aarhus Pige- og Juniorkantori i Skt. Lukas kirke. Det er verdens bedste måde at komme godt i gang på. Kantoriet er et meget koncertaktivt kor og man kan følge med i næste mulighed for at opleve de sprøde, unge stemmer på facebook Aarhus Pigekantori eller på kirkens hjemmeside: https://www.sktlukaskirke.dk/

Tirsdag

Denne dag er Musikskolen Lauras KORraketdag med en flok børn og unge, som gør mig så stolt og glad. I 2010 oprettede jeg det første af de tre kor i den rytmiske korskole, KORimba (børnekor), og siden kom først KORdiva (teenkor) og året efter KORitmo (rytmikkor) til. Senest er KOrtado (ungdomskor) indlemmet i midtby-familien. Desuden er der en rivende udvikling i gang med at udvide med selvstændige skolekor ude på lokale skoler.

Her synger vi sange med rytme og gejst, og det er rigtig ofte muligt at opleve korene sammen eller hver for sig, fx. til Musikskolen Lauras halvårlige koncerter. Hold øje med musikskolens facebookside, hvis du er interesseret, eller find os på musikskolenlaura.dk.

“Den bedste dag” er en sang, jeg har skrevet sammen med børnene i KORimba for nogle år siden – nogle af dem synger nu i KORdiva 🙂 Repertoiret i alle KOrraketkor er både egne kompositioner og en god blanding af danske og udenlandske sange. Er du interesseret i at bruge nogle af vores sange, så skriv til mig.

Torsdag

I efteråret 2018 blev jeg kontaktet af en lille gruppe ildsjæle, som savnede et ambitiøst, rytmisk voksenkor. I løbet af det næste lille år fik vi samlet nok til at starte det, der kom til at hedde Voicing. På trods af Coronaens indtog, lige da korets udvikling tog fart, er vi nået rigtig langt og kan bryste os af en god bunke velmodtagede koncerter, ligesom vores julekalender er helt fyldt op. Her er et sammenklip fra forrige års festuge, hvor vi havde den dejlige oplevelse at synge på Salling Rooftop i forbindelse med Stemmer Bygger Bro:

Fredag 

Og når så ugen så småt glider over i weekend, fejrer jeg det ved at synge sammen med mine bedsteste venner, Andrea og Merete, i trioen La Loba. Det er på så mange måder spændende og udfordrende at være den lille bitte forsamling, vi er, og selv da landet igen igen lukkede ned med kort varsel i december 2021, fandt vi og vores booker, Musicbox, ud af, at med vores størrelse kunne det godt lade sig gøre at holde fast i koncertdatoen på Luciadag for Telenors medarbejdere – vi blev bare livestreamet ud i stuerne i stedet for, at de kom på arbejde. Vi fik lov at bruge en sjat af streamingen:

Vi arbejder naturligvis lige så vel med workshops og mellemformer mellem koncerter og teambuilding, så vi er enormt fleksible. Hyr os – vi kan alt 😉